Ωράριο λειτουργίας SITE για τηλεφωνικές παραγγελίες: Δευτέρα και Τετάρτη από 9:00πμ έως 18:30μμ. Τρίτη, Πέμπτη και Πρασκευή από 9:00πμ έως 20:30μμ.

  • phone
  • 2310 700 133 - 2310 709 505

Ανοξείδωτα Δοχεία

Λέβητες Φυσικού Αερίου - Υγρεαρίου

Περισσότερα

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των εγκαταστάσεων με λέβητες φυσικού αερίου από το 2002. Με πάνω από 2500 εγκαταστάσεις διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο κλάδο. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που περιλαμβάνει: 

  • Αγορά στις καλύτερες τιμές τις αγοράς
  • Εγκατάσταση από εξιδεικευμένα συνεργεία
  • Μελέτη και κατάθεση φακέλου από μηχανολόγους μηχανικούς
  • Συντήρηση των λεβήτων φυσικού αερίου από διπλωματούχους τεχνικούς αερίων καυσίμων.
Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση του πελάτη και μετά την πώληση των λεβητών φυσικού αερίου

ΛΕΒΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

1)   Λέβητες Φυσικού Aερίου Συμπύκνωσης

Η Τhermoland αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου με επίτοιχους λέβητες που προσφέρουν ευελιξία και μέγιστη  εξοικονόμηση ενέργειας.    

 

 

ο λέβητας συμπύκνωσης, έχει βαθμό απόδοσης μεγαλύτερο από το συμβατικό λέβητα, γιατί εκμεταλλεύεται και τη θερμότητα των καυσαερίων, μέρος της οποίας ανακτάται μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου εναλλάκτη, στον οποίο πραγματοποιείται η ψύξη και συμπύκνωση των καυσαερίων.

Επιπρόσθετα, ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος και μεταβαλλόμενων στροφών ανεμιστήρας του λέβητα συμπύκνωσης, εγγυάται πάντα τέλεια καύση και μεγάλο βαθμό απόδοσης σε όλο το εύρος ισχύος του λέβητα.

Τέλος, οι γενικότερες απώλειες από την καμινάδα και τα τοιχώματα του λέβητα συμπύκνωσης είναι πολύ μικρότερες από εκείνες ενός συμβατικού λέβητα, λόγω της χαμηλότερης θερμοκρασίας (45-50°C) που βρίσκονται τα καυσαέριά του.

Ετσι, ο λέβητας συμπύκνωσης επιτυγχάνει μια σημαντική μείωση της κατανάλωσης καυσίμου σε σχέση με έναν συμβατικό λέβητα, σε κάθε τύπο εγκατάστασης:
 

·         Έως 15% σε παραδοσιακά συστήματα με θερμαντικά σώματα (υψηλών θερμοκρασιών 70~80°C).

·         Έως  20% σε μεικτά συστήματα.

·         Έως 35% σε συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης (χαμηλών θερμοκρασιών 40~50°C).

Τέλος, πέρα από το βασικό θέμα της οικονομίας στην κατανάλωση, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των λεβήτων συμπύκνωσης, είναι ότι πλησιάζουν πολύ στο θεωρητικό μοντέλο της «τέλειας» καύσης, κάτι που σημαίνει ότι ελαχιστοποιούνται «επικίνδυνοι» ρύποι όπως το CO (μονοξείδιο του άνθρακα), ή τα ΝΟx (οξείδια του αζώτου), κάτι που από οικολογικής απόψεως τους κάνει ιδανικούς – αν όχι υποχρεωτικούς – για πυκνοκατοικημένες πόλεις.


Οι επώνυμοι λέβητες φυσικού αερίου που επιλέγουμε να προτείνουμε στους πελάτες μας, είναι επώνυμοι και κατασκευάζονται από τους πλέον μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης. Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στο να επιλέγουμε τα πιο ποιοτικά υλικά για τους πελάτες μας στις πλέον ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ της αγοράς.

Δεν είμαστε ένα e-shop που απλά προμηθεύει κάποιον λέβητα φυσικού αερίου σε έναν πελάτη. Διαθέτουμε οργανωμένο τεχνικό τμήμα με έμπειρους μηχανικούς, με αδειούχους υδραυλικούς, με έμπειρους τεχνικούς ώστε να σας προτείνουμε, με υπευθυνότητα, την κατάλληλη για το σπίτι σας λύση, στην αγορά και την εγκατάσταση την ιδανική λύση από όλους τους λεβητες